Fysisk undervisning

Her finder du vores udvalg af fysisk undervisning, som kan planlægges og tilrettelægges efter jeres behov. Vores uddannelseskonsulent Anders vil sørge for, at I får en kursusdag med et stort fagligt udbytte.


Faste 💡
undervisningskurser


Kursus brush-up 📚

Indhold: På dette kursus vil der være en opsummering af de mest basale funktioner i WFP fx kalender, indkald og Online Tilbud​. Der vil ligeledes være en grundig indførelse i avancerede funktioner såsom mødetyper, kommunikation og blokplanlægning​. Der er mulighed for at tilpasse undervisningen til jeres behov​ og udfordringer i jobcentret.

Målgruppen: Kurset er målrettet sagsbehandlere eller koordinatorer i jobcentret, som ønsker at få genopfrisket deres viden i WFP.

Tid og sted: Kurset kan laves som undervisning i jeres kommune eller som et samarbejde mellem flere kommuner.
Brush-up kurset foregår enten hos jer, på Charlottenlund Slot eller evt. online. I bestemmer tidspunktet og sted, så det giver mening for jer.

Varighed: Kurset varer ca. 4,5 timer​ herunder inkluderet spørgetid.

Undervisningsform: Der veksles mellem oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: kontakt Anders på ava@edora.dk for at høre mere.


Kursus: ny medarbejder 📚

Indhold: Med dette kursus bliver den nye sagsbehandler klædt godt på til at udføre sit arbejde. Der vil være en grundig indføring i de basale funktioner: kalender, indkald og Online Tilbud​. Sagsbehandleren lærer også om de avancerede funktioner: mødetyper, kommunikation og blokplanlægning.

Målgruppen: Kurset henvender sig til sagsbehandlere eller koordinatorer i kommunen, som er nye i WFP og derfor har brug for en grundig oplæring i alle funktioner.

Tid og sted: Der er mulighed for undervisning kun i jeres kommune eller med flere kommuner, der deltager. Kurset kan finde sted på Charlottenlund Slot eller evt. virtuelt. I er velkommen til at vælge både tidspunkt, og hvor det skal foregå.

Varighed: Det tager ca. 6 timer​, hvor der er inkluderet tid til spørgsmål.

Undervisningsform: Fokus på både oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: kontakt Anders på ava@edora.dk for at høre mere.


Superbrugerkursus (på vej) 📚

I løbet af foråret 2021 vil der være et kursus for nye superbrugere, teamledere og ledere, der har ansvaret for opsætning af systemet. Hvis du vil høre mere om dette, er du meget velkommen til at kontakte Anders.

Kontakt Anders for at booke undervisning:

Mail: ava@edora.dk
Tlf: +45 44 12 75 87