Fysisk undervisning

Her finder du vores udvalg af fysisk undervisning, som kan planlægges og tilrettelægges efter jeres behov. Vores uddannelseskonsulent Anders vil sørge for, at I får en kursusdag med et stort fagligt udbytte.


Faste 💡
undervisningskurser


Tværskommunale uddannelsesdage 📚

Indhold: Lær at bruge WFP til Selvbooking & indkaldelser, Ressourcestyring og Automatisk kommunikation. På dette kursus vil der være fokus på superbrugerens vigtigste redskaber i WFP. Det er med til at sikre, at administrative arbejdsgange optimeres, hvilket frigiver tid til medarbejderens kerneopgaver. Borgeren vil på den anden side opleve endnu mere medbestemmelse. På uddannelsesdagen vil I også kunne møde medarbejdere fra andre jobcentre, som giver jer rig mulighed for at vidensdele og netværke.

Tid og sted: Der kommer snart nye datoer for 2023.

Varighed: 8 timer.

Undervisningsform: Der veksles mellem oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: Kontakt Per på per@edora.dk for mere information.Kursus brush-up 📚

Indhold: På dette kursus vil der være en opsummering af de mest basale funktioner i WFP fx kalender, indkald og Online Tilbud​. Der vil ligeledes være en grundig indførelse i avancerede funktioner såsom mødetyper, kommunikation og blokplanlægning​. Der er mulighed for at tilpasse undervisningen til jeres behov​ og udfordringer i jobcentret.

Målgruppen: Kurset er målrettet sagsbehandlere eller koordinatorer i jobcentret, som ønsker at få genopfrisket deres viden i WFP.

Tid og sted: Kurset kan laves som undervisning i jeres kommune eller som et samarbejde mellem flere kommuner.
Brush-up kurset foregår enten hos jer, på Charlottenlund Slot eller evt. online. I bestemmer tidspunktet og sted, så det giver mening for jer.

Varighed: Kurset varer ca. 4,5 timer​ herunder inkluderet spørgetid.

Undervisningsform: Der veksles mellem oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: Kontakt Per på pok@edora.dk for at høre mere.


Kursus: ny medarbejder 📚

Indhold: Med dette kursus bliver den nye sagsbehandler klædt godt på til at udføre sit arbejde. Der vil være en grundig indføring i de basale funktioner: kalender, indkald og Online Tilbud​. Sagsbehandleren lærer også om de avancerede funktioner: mødetyper, kommunikation og blokplanlægning.

Målgruppen: Kurset henvender sig til sagsbehandlere eller koordinatorer i kommunen, som er nye i WFP, og derfor har brug for en grundig oplæring i alle funktioner.

Tid og sted: Der er mulighed for undervisning kun i jeres kommune eller med flere kommuner, der deltager. Kurset kan finde sted på Charlottenlund Slot eller evt. virtuelt. I er velkommen til at vælge både tidspunkt, og hvor det skal foregå.

Varighed: Det tager ca. 6 timer​, hvor der er inkluderet tid til spørgsmål.

Undervisningsform: Fokus på både oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: Kontakt Per på pok@edora.dk for at høre mere.


Superbrugerkursus 📚

Indhold: Med dette kursus bliver den nye superbruger klædt grundigt på til at udføre sit arbejde med at oprette og vedligeholde WFP. Der vil være en grundig indføring i de basale funktioner: kalender, indkald og Online tilbud. Superbrugeren lærer også om de avancerede funktioner: mødetyper, kommunikation og blokplanlægning.
Derudover vil der også være en grundig gennemgang af basal opsætning af Brugere og rettigheder, Person ressourcer, Teams og lokaler. Vi vil også gennemgå, hvordan man opretter eller tilpasser Skabeloner til SMS’er, e-mails og breve til e-Boks, som WFP sender ud til f.eks. borgerne.

Målgruppen: Kurset er rettet mod superbrugere i kommunen, som er nye i WFP, og derfor har brug for en grundig oplæring i alle funktioner.

Tid og sted: I kan vælge at få undervisning særskilt i jeres kommune eller som et arrangement med flere kommuner, der deltager. Kurset kan holdes i vores skønne omgivelser på Charlottenlund Slot eller evt. virtuelt, hvis det er det, I har lyst til. I bestemmer selv tid og sted, så det passer i jeres hverdag.

Varighed
: Det tager ca. 8 timer fordelt over to dage, hvor der også er inkluderet tid til jeres spørgsmål.

Undervisningsform: Fokus på både oplæg, dialog og opgaveløsning.

Pris: Kontakt Per på pok@edora.dk for mere information.


Kontakt Per for at booke undervisning:

Mail: per@edora.dk
Tlf: +45 30 31 35 14