Om Edora

Historien

WFP eller Work Force Planner, er udviklet af Edora. En virksomhed der så dagens lys i 1999 i en kælder i Mariager. Her sad to unge nørder, Mads og Rasmus, og knoklede løs med hovedet fuld af idéer og ubegrænset mængder af energi. Og her udviklede de den første WFP-løsning til landets dækcentre, der kunne håndtere selvbooking af dækskifte. Det blev startskuddet til en lang række IT-løsninger, som Edora i dag leverer til både private og offentlige kunder.

I 2010 indgik Edora en kontrakt med STAR om at levere til Jobcenter Planner, som alle landets Jobcentre benyttede dengang. Det blev indledningen til et øget samarbejde med det offentlige Danmark om udvikling og levering af IT-løsninger, og Edora har i dag en stærk, faglig profil inden for kernevelfærd. I 2020 er der 58 kommuner og 2 A-kasser, som bruger WFP i deres daglige arbejde.

Missionen

Edora er i dag et udviklingshus, der leverer IT-løsninger med speciale i booking, kommunikation, digital selvbetjening, ressourcestyring og systemintegration. Missionen har været – og er – at samle alle ressourcer, kompetencer og kapacitet i ét system, så der kan planlægges og skabes overblik på tværs af koncerner og forvaltninger.

Organisationen

Edora har ca. 70 medarbejdere beskæftiget i Danmark samt 7 medarbejdere i Skopje, Makedonien. Mads Hedegaard og Rasmus Skovmark holder fortsat kursen som henholdsvis CEO og CTO.

Ledige stillinger

Vi slår løbende ledige stillinger op på Edoras side her, men hvis du har evnerne, lysten og energien til at arbejde med software enten udvikling, markedsføring eller salg, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med nogle ord om, hvad du kan og vil. Send din ansøgning til salg@edora.dk

Find os

Vi holder til i skønne omgivelser på Charlottenlund slot, som udover at danne ramme om de udviklingsfora og andre arrangementer vi jævnligt holder for vores kunder, anvendes som kontorhotel og mødested for erhvervslivet. Herudover afholdes fester, events og selskaber i weekenderne.

Edora A/S
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Telefon:
Administration: 22 49 88 19
Salg: 70 27 00 10

E-mail:
salg@edora.dk