Webinarer i WFP

Vi holder løbende webinarer om WFP, og lægger de planlagte datoer ind på denne side.

Generelt omkring vores webinarer
Prisen for et webinar er kun 495 kr. pr. person ekskl. moms. Du vil blive undervist af vores kompetente uddannelseskonsulenter, som vil sørge for, at du med garanti får styrket dine kompetencer i WFP.
Inden webinaret får du tilsendt et handout, så du kan følge med i webinaret undervejs. Du kan ligeledes gemme handoutet, så du på et senere tidspunkt kan genopfriske din viden. For at deltage i webinaret kræver det, at du har en computer med adgang til lyd og mikrofon. Inden webinaret modtager du et link til Microsoft Teams, som er her webinaret vil foregå.

Hør en af vores kunder fortælle om det udbytte, man får ved at deltage i et webinar:
’’Jeg har deltaget i en række webinarer om bedst mulig anvendelse af WorkForce Planner til styring af selvbook, a-kasse samtaler og optimering af tidsforbrug ved indkaldelser. Det har været meget lærerigt! Både fordi undervisningen har været veltilrettelagt og har taget hensyn til den enkelte brugers funktionsniveau. Men også fordi de udsendte vejledninger på hvert enkelt områder, giver god mulighed for forberedelse og kan anvendes som en guide til funktionaliteten. Ikke mindst er det værdifuldt at sparre med kolleger fra andre kommuner og dermed få opbygget et netværk med indsigt i dette specialområde,’’ udtaler Linda Ditlevsen, udviklingskonsulent i Jobcenter Rødovre.


Kommende webinarer
Sæt ❌ i kalenderen


Vi er ved at opdatere de kommende webinarer for 2023, så hold øje med siden.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du altid skrive eller ringe til:
Mail: uddannelse@edora.dk
Tlf: + 45 44 12 75 87


Uddannelseskonsulent, Per Okkels