Kom til Temadag for A-kasser på Slottet sammen med Din Sundhedsfaglige A-kasse, Praice og Edora. Temadagen vil tage udgangspunkt i forretningsmæssig understøttelse af A-kasser med integrerede IT-værktøjer. Det sker den 20. februar 2020 på Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund.

Dagen kommer til at handle om DSAs nye booking- og ressourcestyringssystem WFP, som via tæt integration med STAR’s Det fælles Datagrundlag (DFDG), snakker sammen med de øvrige IT-systemer, som A-kasserne benytter.

Hør også om den ny LAB, A-kasseforsøg samt hvordan samarbejdet med
jobcentrene kan forbedres med ny teknologi.

Herudover vil vi vise jer Praice, som er et samtale- og rekrutteringsværktøj, der, med udgangspunkt i C.G. Jungs arketyper, kan hjælpe jeres ledige medlemmers med at afdække deres kompetencer. Læs mere om hvad Praice kan tilbyde jer her.

Denne temadag for A-kasser afsluttes med networking og forfriskninger i Charlottenlund Slots ny lounge. Der vil også vil være mulighed for at få en rundvisning på slottet.

Vi glæder os til at vise jer, hvad WFP kan gøre for netop jeres A-kasse. Tilmelding til kontakt@edora.dk, senest den 1. februar 2020.