Da Helsingør Kommune skulle finde et system til styring af kommunens faciliteter på kultur- og fritidsområdet, faldt de over WFP.

På det tidspunkt blev WFP brugt til at booke aftaler mellem borgere og kommunale medarbejdere og til booking af mødelokaler.

Helsingør Kommune så sammen med Edora potentialet i at udvikle løsningen til også at omfatte behovene på kultur- og fritidsområdet. Det blev starten på et udviklingsprojekt, som sidenhen også har fået følgeskab af Hillerød og Hørsholm Kommune. Resultatet af projektet er, at WFP i dag understøtter foreningers, kommuners, borgeres og virksomheders behov i forbindelse med booking af lokaler, faciliteter og udstyr, holdtilmeldinger samt forenings- og tilskudsadministration.
Og blandt andet kommunen har rullet WFP ud i stor stil:

“I Helsingør Kommune bruger vores skoler og institutioner WFP til bookinger af kommunens faciliteter, og over 200 foreninger bruger WFP til sæsonplanlægning,” fortæller Jannie Eismark, Projektleder i Helsingør Kommune.

I kommunen vil man snart indføre booking via WFP til private borgere, så de kan booke og betale for eksempelvis sportsbaner i ydertiderne. Dermed får kommunen deres faciliteter fuldt ud. Og ifølge Jannie Eismark, kan der på sigt blive tale om endnu flere tiltag:

“WFP er så fleksibelt, at det kan bruges mange forskellige steder. Både som styringsværktøj til faciliteter, aftaler mellem mennesker og booking af udstyr som for eksempel biler.”