Vi kan præsentere nyt e-learningsmateriale, der går i dybden med de mere avancerede funktioner i WFP. Modulet henvender sig til flere målgrupper, men er særligt relevant for dig, som arbejder i jobcentret. Kurset vil passe godt til dig, som kender de grundlæggende funktioner i WFP, og nu er klar til at tage det næste skridt med at lære de mere avancerede funktioner.

Bliv dygtigere til de avancerede funktioner

I e-læringskurset om de avancerede funktioner kan du glæde dig til bl.a. at gå i dybden med at oprette videomøder. De virtuelle møder er særdeles relevante i coronapandemien, så I har mulighed for at afholde jobsamtaler med borgerne på en sikker måde. Dertil vil I også få et stort udbytte af de nye moduler omkring skabeloner til kommunikation. Her kan I nemlig selv skræddersy hvilken type af kommunikation, borgerne skal modtage. Det gør det muligt for jer at sende den helt rette kommunikation ud til borgerne.

Kurset med de avancerede funktioner er opbygget således, at der er flere individuelle moduler med forskellige emner, som du nemt kan gå i gang med. Du kan tage e-learningsmateriale, når det passer dig og kan gå frem og tilbage mellem modulerne i dit helt eget tempo. Det giver dig ro til at gennemføre materialet, når det giver mening for dig i din hverdag.

Det nye modul er tilgængeligt på vores kundenet, og er 100 % gratis for alle vores kunder. Rigtig mange af vores kunder får et rigtig stort udbytte af vores e-læringsmoduler om WFP. Vi er derfor helt sikre på, at du også vil få styrket dine kompetencer. De grundlæggende funktioner består bl.a. af de helt basale ting i WFP såsom at oprette møder og tilgå kalenderen. Du kan komme direkte ind og lære de avancerede funktioner ved at klikke her.

Vil du gerne læse flere nyheder? Så kan du finde alt nyt fra WFP lige her.