Edora inviterer til temadage for jobcentre, som kan læses i invitationen her. Selv om WFP allerede, og med stor succes, arbejder for godt 40 jobcentre, har vi fuld fart på videreudviklingen af selvbooking og mødehåndtering. Faktisk har vi som følge af, at Jobcenter Planner lukker ned om godt år, skaleret op med endnu flere udviklere der udelukkede arbejder med WFP.

Som noget helt nyt, har vi nu også lukket A-kasserne ind. Det kommer til at give en lang række fordele for både Jobcentre og A-kasser. Her vil fokus være på automatisering, tværgående ressourcestyring og 3. partssamtaler, har vores fokus.

I den forbindelse holder vi to temadage (en øst og en vest). Her vil vi løfte sløret for vores planer, som indeholder et endegyldigt opgør med, at borgerne bliver mødt af “ingen tider”, som følge af ressourceknaphed.

Herudover er vi kommet i godt selskab med Viborg kommune (Momentum) og Aarhus kommune (Fasit), som vil fortælle om deres erfaringer med WFP.
Fra Viborg Kommune får vi besøg af Claus Dreier,og fra Aarhus kommune kommer Kirsten Søndergaard forbi, som er ansat som IT-konsulent i Jobcenteret.

Til sidst er vi rigtig glade for at kunne præsentere vores seneste partnerskab. Her vil Christian CEO for Praice, komme og fortælle om det værktøj, som vi bl.a. har udviklet til beskæftigelsesforvaltningen.

Vi håber derfor at se så mange som muligt til følgende temadage for jobcentre:

29. august 2019 på Skanderborg Rådhus (vest)
05. september 2019 på Charlottenlund Slot (øst)

Tilmelding til kontakt@edora.dk senest d. 22. august 2019.