Hvor journaliseres kommunikationen egentlig? Sagsbehandlerne har tidligere været i tvivl om, hvorvidt kommunikationen var journaliseret i WFP eller Momentum. Men det er altså slut nu. Al kommunikation er blevet samlet ét sted, nemlig i Momentum.

Med denne nye integration mellem WFP og Momentum kan medarbejderen nu både indkalde, flytte og aflyse aftaler direkte i Outlook-kalender. Al kommunikation der sendes til borgere og medarbejdere fra WFP, bliver nu journaliseret i Momentum.

At al kommunikation sendt fra WFP journaliseres i Momentum, betyder helt præcis:

  • Breve
  • SMS’er
  • E-mails

For sagsbehandleren kommer det til at gøre en stor forskel i det daglige arbejde. Hvis en borger f.eks. har brug for at få flyttet sin aftale med jobcentret er det nemt for sagsbehandleren at gøre det i kalenderen. Sagsbehandleren kan i Outlook-kalenderen drag-and-drop aftalen til det nye tidspunkt. Her vælger sagsbehandleren, hvordan borgeren skal have besked. Den valgte kommunikation journaliseres automatisk i Momentum. Meget nemt.

Hvis borgeren mod forventning ikke dukker op til sin aftale, vil sagsbehandleren blive nødt til sanktionere borgeren. Sagsbehandleren kan nemt gå i Momentum og finde bevis for, at kommunikationen med det nye tidspunkt er sendt til borgeren. Sagsbehandleren slipper i dette tilfælde for at lede to forskellige steder og spare tid i sit arbejde.

Vil I vide mere omkring den nye integration med Momentum?

Så må I gerne hive fat i:

Produktejer og forretningsudvikler (WFP), Lasse Just:
Tlf: + 45 22 49 88 10
Mail: lju@edora.dk

Produktejer og forretningsudvikler (WFP), Michael Kreilgaard:
Tlf: + 45 22 49 88 01
Mail: mkr@edora.dk

Læs også WFP/Momentum-integrationen med Primær sagsbehandler ved at klikke her.