Med Mette Frederiksen i spidsen har regeringen annonceret, at vi alle skal gennemføre en langsom og kontrolleret genåbning af Danmark. En genåbning, hvor vi fortsat skal holde afstand, arbejde på skift og minimere fysisk kontakt.

Det er vores overbevisning, at WFP kan sikre, at det Offentlige Danmark kan genåbne på en struktureret og sikker måde. Borgerne og medarbejdere bør møde hinanden, når det er absolut nødvendigt, og åbningstiden bør udvides fra morgen og til aften.

WFP understøtter:

  • At borgerne ikke møder hinanden når de besøger kommunen
  • At medarbejdere kan arbejde på forskudte tidspunkter (fx i flere hold)
  • At borgerne kun kan booke tid, når deres sagsbehandler er på arbejde
  • At flere arbejdsopgaver inkl. møder med borgere og virksomheder kan foregå hjemmefra
  • At kommunen kan holde møder med borgere online (fx via Teams og Zoom)
  • At kommunen kan styre og overskue ressource-allokering og kapacitet i forhold til behov og lovgivning.

Den enkelte forvaltning, afdeling eller team lægger ”planen” (hvem er på arbejde og hvornår mm.) ind i  WFP. Her vil WFP automatisk overholde de ovenstående punkter. Uagtet om I indkalder borgerne eller borgerne selv booker en tid, håndterer WFP systemet al koordinering. Borgerne kan dermed tilgå det offentlige, uden at gå på kompromis med Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Med WFP sikrer I fleksible arbejdstider, f.eks. fire dages arbejdsuge og udvidet åbningstid. Teamkoordinatorer og den enkelte sagsbehandler kan selv styre, hvornår de skal kunne bookes af borgerne.

Otte konkrete måder WFP kan hjælpe med at håndtere en genåbning af Danmark

Nedenfor kan du læse otte måder, hvorpå WFP kan bruges til at håndtere en effektiv genåbning af det kommunale Danmark. Klik på det enkelte punkt nedenfor for at læse mere:

Over 45 kommuner er allerede i drift i bl.a. borgerservice og jobcentre. WFP kan nemt udvide til flere områder, mens en ny kommune hurtigt kan sættes op.

Vores konsulenter giver rådgivning til, hvordan I kan komme i mål med en langsom og kontrolleret genåbning af kommunen.

Konsulenter:
Michael Kreilgaard: 22 49 88 01
Lasse Just: 22 49 88 10

Salgs- og Leveranceansvarlig:
Nicklas Panzio: 22 49 88 06

Direktør:
Mads Hedegaard: 21 26 05 50