Med Mette Frederiksen i spidsen har regeringen annonceret, at vi alle skal gennemføre en langsom og kontrolleret genåbning af Danmark. En genåbning, hvor vi fortsat skal holde afstand, arbejde på skift og minimere fysisk kontakt.

Det er vores overbevisning, at WFP kan være med til at sikre, at det Offentlige Danmark kan genåbne på en struktureret og sikker måde. Borgerne og medarbejdere bør kun møde hinanden, når det er absolut nødvendigt, og åbningstiden bør kunne udvides fra tidlig morgen og til sen aften.

WFP understøtter:

  • At borgerne ikke møder hinanden når de besøger kommunen
  • At medarbejdere kan arbejde på forskudte tidspunkter (fx i flere hold)
  • At borgerne kun kan booke tid, når deres sagsbehandler er på arbejde
  • At flere arbejdsopgaver inkl. møder med borgere og virksomheder kan foregå hjemmefra
  • At kommunen kan holde møder med borgere online (fx via Teams og Zoom)
  • At kommunen kan styre og overskue ressource-allokering og kapacitet i forhold til behov og lovgivning.

Den enkelte forvaltning, afdeling eller team lægger ”planen” (hvem er på arbejde og hvornår mm.) ind i  WFP, hvorefter WFP automatisk overholder de ovenstående punkter. Uagtet om I indkalder borgerne eller borgerne selv booker en tid, håndterer WFP systemet al koordinering, således borgerne kan tilgå det offentlige, uden at gå på kompromis med Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Med WFP sikrer I fleksible arbejdstider, f.eks. fire dages arbejdsuge og udvidet åbningstid, mens teamkoordinatorer og den enkelte sagsbehandler selv kan styre, hvornår de skal kunne bookes af borgerne.

Otte konkrete måder WFP kan hjælpe med at håndtere genåbningen

Nedenfor kan du læse otte konkrete måder, hvorpå WFP kan bruges til at håndtere en effektiv genåbning af det kommunale Danmark. Klik på det enkelte punkt nedenfor for at læse mere:

Over 45 kommuner er allerede i drift i borgerservice, jobcentre mv. og kan nemt udvide til flere områder, mens en ny kommune hurtigt kan sættes op.

Vores konsulenter sidder klar med gratis rådgivning til, hvordan I bedst muligt kan komme i mål med en langsom og kontrolleret genåbning af kommunen.

Konsulenter
Michael Kreilgaard: 22 49 88 01
Lasse Just: 22 49 88 10
Jannie Eismark: 22 49 88 02

Salgs- og Leveranceansvarlig:
Nicklas Panzio: 22 49 88 06

Direktør:
Mads Hedegaard: 21 26 05 50