Sikker adgang

Med WFP – Automatisk dørkontrol (ADK) kan man give sikker adgang til ubemandede faciliteter. Desuden kan man med ADK sikre medarbejdere, der arbejder på områder, hvor der kun må lukkes borgere ind, der har en aftale.

Tidsbegrænset adgang med engangskode

Den, der booker et lokale eller et møde, får en unik kode tilsendt på sms 30 minutter før bookingen starter. Efter aktivering af koden på den bookede facilitet, er der åbent for adgang 10 minutter før – samt i det bookede tidsrum. På den måde sikres det, at der kun er adgang i et begrænset tidsrum.

Sikkerhed

Uanset om det er en forening eller en privat borger, der har booket en aftale eller et lokale, vil man med WFP altid vide, hvem der har booket og har fået tilsendt adgangskode.

Lån/leje af lokaler

Med WFP ADK sikrer man, at der altid er styr på, hvem der har lånt lokalet, og hvem der dermed er ansvarlig for, at det efterlades i samme stand som før brugen.

Med WFP undgår man desuden at bruge ressourcer på indkøb samt udlevering og indsamling af nøgler og adgangsbrikker. Desuden minimerer man risikoen for, at andre kan få uretmæssig adgang til lokaler med nøgler og adgangsbrikker, som ikke er afleveret.